Elixir med nye prosjekter

Britiske Elixir Studios har fortalt litt om de fremtidige prosjektene sine, blant annet en etterfølger til Evil Genius.

Elixir Studios har kunngjort at de har skaffet seg en million britiske pund, etter en investeringsrunde hos de eksisterende investorene sine. Samtidig er de i ferd med å reorganisere virksomheten sin, noe som etter all sannsynlighet vil føre til 15 oppsigelser. De forteller også at de jobber med et nytt spill, som skal gis ut av en "markedsledende amerikansk utgiver". Denne tittelen ble signert for 18 måneder siden, og skal etter planen komme ut en gang i 2006.

Et interessant spørsmål er om dette ikke-navngitte spillet er Blue Vault, et spill inspirert av Men in Black. I Blue Vault må du jakte på og uskadeliggjøre romvesener som har infiltrert jorden, samtidig som du må gjøre alt for å sikre at den generelle befolkningen tror vi er de eneste intelligente skapningene i verdensrommet. Spillet skal inneholde seks ulike typer romvesener, og omtrent 30 oppdrag hvor du skal utrydde disse. Den første informasjonen om Blue Vault dukket opp i vår, men siden har det vært rimelig stille rundt tittelen.

Elixir forteller også at de var fornøyde med lanseringen av Evil Genius, og at de jobber med planer for en etterfølger. Tidligere har blant annet nevnt at en eventuell Evil Genius-etterfølger etter alt å dømme vil få et robust flerspillermodus, noe som definitivt er gode nyheter. I tillegg jobbes det med en prototype for et spill for neste-generasjons konsoller, men noen informasjon om dette har de ikke kunngjort. Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon om de neste prosjektene fra Elixir så snart vi får den.

Siste fra forsiden