Emergency 3 til Norge 25. februar

Take Two har akkurat bekreftet at norske tilhengere av brannmannspill kan glede seg over en tredje versjon av Emergency-serien neste uke.

Med 20 forskjellige oppdrag som rommer situasjoner som bombetrusler og mordforsøk, snøras og branner blir Emergency 3 en omfattende katastrofesimulator. Mye skal være forbedret siden den forrige utgivelsen i 2002, og det er i det hele tatt snakk om et helt nytt spill.

Denne gangen får du kontroll over 40 forskjellige enheter fra brannvern, politi og medisinsk utrykningspersonell, og forskjellig mannskap skal brukes til å redde mennesker ut av bilvrak, slokke branner eller spre en folkemengde. Det vil bli satt stort fokus på å ha rett mannskap på rett sted til rett tid for å få jobben gjort så effektivt som mulig.

Emergency 3 vil gi spilleren mulighet til å zoome inn og ut på kartet og rotere det fritt for å få oversikt over situasjonen. Det kommer til å simulere realistiske vær- og lyseffekter, samtidig som nattemørket gjør redningsarbeid vanskeligere.

Spillet beregner realistisk når og hvordan for eksempel et hus vil kollapse, eller hvordan et steinras oppfører seg. I tillegg til de 20 oppdragene i spillet, vil man og kunne lage egne brett og oppdrag for å dele disse med andre spillere.

Emergency 3 blir altså tilgjenglig i norske butikkhyller fra og med 25. februar. Vi kommer tilbake med en anmeldelse så snart vi kan etter at vi har fått våre hender på spillet. I mellomtiden kan dere titte på disse skjermbildene:

Siste fra forsiden