Empire Earth 2

Vivendi og Mad Doc Software har nå lansert en ny demo av Empire Earth II, og denne gangen får du mulighet til å teste spillets flerspillerdel.

Nå som både Imperial Glory og Empire Earth II er på vei ut på markedet, har sanntidsstrategispillere på PC mye å glede seg over. Empire Earth II fortsetter i samme spor som originalen, og starter i tiden etter at menneskene lærte å temme ilden. Du må lede en av fjorten sivilisasjoner (hver med sine egne spesialegenskaper) gjennom menneskehetens historie, som består av femten epoker i spillet. Spillet lover et robust system for diplomati og handel, forbedret kunstig intelligens og omfattende muligheter for flerspiller.

Den nye demoen av Empire Earth II består i hovedsak av det samme innholdet som den forrige demoen hadde, men i tillegg legger den til mulighet for flerspiller på et kart som heter "Jungle Kings". Du kan velge mellom tre sivilisasjoner (amerikanerne, tyskerne og koreanerne) og oppleve tre forskjellige epoker (renessansen, imperialismens tidsalder og opplysningstiden). Spillmodusene du får teste er "Conquest", "King of the Hill" og "Territory Control".

Installasjonsfilen er på litt over 200 MB. Du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden