Empire Earth II

Mad Doc Software har nylig lansert en spillbar demo av sanntidsstrategispillet Empire Earth II, og vi har de nødvendige lenkene.

Etterfølgeren til det populære Empire Earth fortsetter i samme spor som originalen. Spillet starter i tiden etter at menneskene lærte å temme ilden, og gir deg kontroll over én av fjorten ulike sivilisasjoner. Denne må du lede gjennom menneskehetens historie (bestående av femten epoker i spillet), og underveis må du utnytte deg av sivilisasjonens unike ledere, bonuser og spesialegenskaper.

Spillet lover et robust system for diplomati og handel, forbedret kunstig intelligens og omfattende muligheter for flerspiller. For en tid tilbake skrev vi en grundig sniktitt om spillet, og denne kan du finne ved å besøke produktsiden vår eller lenken nederst på siden.

Nå er demoen lansert, og denne gir deg muligheten til å ta amerikanerne, tyskerne eller koreanerne gjennom tre av spillets epoker (renessansen, opplysningstiden og imperialismens tidsalder) i modusene "conquest" og "territory control". Demoen er på 177 MB, og du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden