En mengde nye demoer

Hva har psykotiske Psychonauts, actionfylte Project: Snowblind, futuristiske Restricted Area og blodige House of the Dead 3 til felles? De har alle fått demoversjoner, og du finner dem her.

Psychonauts Psychonauts er et fargerikt og fantasifullt nytt eventyr som blander plattformaction med gåteløsning og dialogbasert gameplay. Spillet kommer fra den forvridde hjernen til Tim Schafer, mannen bak LucasArts-klassikere som Grim Fandango og Day of the Tentacle, og omhandler en liten fyr som reiser inn i hodene til ulike galninger og forbrytere, for å kjempe mot det eller de som plager dem.

Den nylanserte demoen av Psychonauts har vekket stor oppmerksomhet rundt om på nettet, og tilbakemeldingene har stort sett vært svært gode. Om du liker spill som tør å gå nye veier, burde du med andre ord ikke vente lenge før du laster ned denne filen. Demoen kommer med en introduksjonsfilm, samt en tidlig seksjon av spillet, hvor du blant annet kan teste ut en del øvingsoppdrag. Demoen er på hele 457 MB, og du finner den her:

Project: Snowblind Project: Snowblind var opprinnelig ment som et nytt Deus Ex-spill, men ett eller annet sted på veien fant Eidos ut at det var sterkt nok til å stå på egne ben, uten noen hjelp av Deus Ex-franchisen. Inspirasjonen fra Warren Spectors klassiske epos er imidlertid ikke vanskelig å få øye på. Dette førstepersons skytespillet kommer nemlig med en hel rekke elementer vi kjenner fra Deus Ex-serien, slik som kybernetiske implantasjoner, høyteknologisk utstyr og en spennende historie.

Konsollversjonene fikk god kritikk i vår omtale, og nå kan du finne ut om PC-versjonen holder det samme nivået som dem. Demoen inneholder et kart som heter Opera House, samt en liten filmsnutt. Installasjonsfilen er på 213 MB, og du kan blant annet laste den ned fra disse lenkene:

Restricted Area Restricted Area er et rollespill som kanskje best kan beskrives som en cyberpunkversjon av Diablo. Spillet har allerede blitt lansert i Tyskland, hvor det har fått god kritikk. Nå er det på vei til resten av Europa, via amerikanske Whiptail Interactive. Spillet lover å kunne tilby en innovativ blanding av action og rollespill, en avansert grafikkmotor, kooperativ flerspiller og smarte motstandere.

Demoen gir deg muligheten til å spille som en karakter ved navn Johnson. Du vil begynne i byen, hvor du kan utstyre deg ved å kjøpe våpen og implantasjoner, samt skaffe seg nødvendig informasjon. I tillegg får du teste et av spillets oppdrag. Demoen er på 342 MB, og du kan laste den ned herfra:

House of the Dead III Hvis rollespill ikke er noe for deg, er du kanskje typen som setter pris på litt hjerneløs nedslakting av zombier, vampyrer og annet monsterpakk? I PC-versjonen av det populære arkadespillet House of the Dead III får du sjansen til å kose deg med nettopp det, og selvfølgelig har Sega lansert en demo. Denne inneholder en liten del av spillet, og er spillbar i "survival" og "time attack"-modus. Du finner den 71 MB store demoen her:

NHL: Eastside Hockey Manager 2005 Om du heller foretrekker vold i litt mer kontrollerte former, kan du ta en titt på Sports Interactive sitt kommende ishockeymanagerspill, NHL: Eastside Hockey Manager 2005. Dette er en betademo, og det er derfor forventet at du vil finne noen småfeil og detaljer som ikke er helt finslipt enda (samt en spillerdatabase som ikke er helt oppdatert), men hvis du tar sjansen får seks måneders fullverdig spilletid for en klubb i NHL eller Storbritannia. Betademoen er på cirka 25 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden