Endelig kan vi se mer av American Truck Simulator

Ny video ble vist på E3-messen.

SCS Software

Det begynner å bli noen måneder siden vi hørte noe nytt om American Truck Simulator nå. I januar fikk vi en time med video fra spillet signert den tsjekkiske utvikleren SCS Software, men etter det ble det knyst.

Er du klar for å kjøre i Nord-Amerika?

Landeveiskjøringsspillet gjorde endelig en opptreden under PC Gaming Show på E3 i år med en ny trailer. Den kan du se nederst i artikkelen.

Stort mer om spillet fikk vi ikke vite i denne omgangen, men ifølge SCS Software på Twitter skal spillet ha endret seg en del siden det ble vist for noen måneder siden.

Det vi vet fra før av er at simulatorspillet skal slippes på en litt annen måte enn Europa-broren Euro Truck SImulator 2. I stedet for å dekke hele USA ved lansering, begynner lastebilferden med California. Deretter vil utviklerne slippe stadig flere områder i kommende utvidelser, først med en ekspansjon til Arizona.

Skulle du være helt fersk til Truck Simulator-konseptet, kan vi forklare at det er spill som går ut på å tjene penger på å kjøre tungtransport. Varer skal fraktes omkring i verdensdelen, og ved å gjøre en god jobb kan du investere i bedre biler og flere kjørekolleger.

Norske veier på plass

Mens du venter på å kjøre langs nord-amerikas vestkyst, kan du besøke mer hjemlige trakter. I mai fikk Euro Truck Simulator 2 en utvidelsespakke som omfattet de skandinaviske veiene – ikke minst Vestlandet, som vi skrev om tidligere i år. Utvidelsen krever at du allerede eier hovedspillet.

Euro Truck Simulator 2 falt i god smak hos vår anmelder da det først ble sluppet i 2012. Da omtalte han det som et massivt steg fremover for serien som bydde på mer varierte og interessante veier enn tidligere innslag.

Vi har sett på bilspill som gir deg landeveien som lekeplass » (krever Ekstra)

Den nye traileren til American Truck Simulator. (Video: SCS Software)

Siste fra forsiden