Se Hardangerbrua i Euro Truck Simulator 2

Utviklerne har også gitt ut én time med spilling fra American Truck Simulator.

SCS Software

Lastebilekspertene i SCS Software jobber i disse dager med å fullføre en nordisk ekspansjonspakke for det populære bilspillet Euro Truck Simulator 2.

Nylig inviterte de den britiske streameren Squirrel til studioet, og han fikk intervjue dem samt ta en titt på de kommende prosjektene deres. Resultatet er en serie videoer, inkludert én hvor vi får se hvordan deler av Norge blir i den kommende utvidelsen.

Volvo-fabrikken.

Videoen viser blant annet E18 inn mot Oslo, og tar også en tur innom Vestlandet. Her får vi se den nye Hardangerbrua, og briten blir tydelig imponert over både landskapet og rundkjøringene i tunnellene før og etter landets lengste hengebro.

Volvo-fabrikken

For å unngå kjeft tar vi med Scania-fabrikken også.

Videoen tar oss også med til Sverige, der vi blant annet får besøke fabrikken der spillets Volvo-lastebiler blir laget. Scania-fabrikken er også med, og utviklerne sier de vil jobbe for å legge inn fabrikkene til MAN, Mercedes og de andre europeiske produsentene i spillet senere.

SCS Software har forøvrig også gitt ut én time med film fra det kommende American Truck Simulator. Der flyttes handlingen til California, og vi får sette oss bak rattet på skikkelige snutebiler fra blant annet Peterbilt.

Begge videoene er under, og noen flere finner du hos SCS Software. De har forøvrig akkurat sluppet spillet sitt på Mac OS X.

Les vår anmeldelse av Euro Truck Simulator 2, for å finne ut hvorfor det er moro.

Skandinavia-kartet.
American Truck Simulator.

Siste fra forsiden