Norske veier i Euro Truck Simulator 2

Lastebilspillet får skandinavisk tilleggspakke.

De tsjekkiske utviklerne av Euro Truck Simulator 2 har hintet om en tilleggspakke som foregår i Skandinavia en stund, blant annet med skjermbilder som ser ut til å være fra Danmark og Norge.

Det er egentlig mye koseligere å kjøre gjennom Kvinesdal, men slikt kan jo ikke lastebilsjåfører tenke på. (bilde: SCS Software)

I en oppføring hos den britiske distributøren av Euro Truck Simulator-serien, Contact Sales Ltd, bekreftes hintene. En pakke som tilsynelatende bare heter Scandinavia står oppført for lansering den 5. september i år.

Ifølge teksten vil Euro Truck Simulator 2 utvides med hundrevis av mil med skandinaviske veier, og pakken dekker Norge, Sverige og Danmark.

Virkelighetens versjon. (bilde: Google Street View).

Noen bilder er også lagt ut, inkludert noen som ser ut til å være hentet fra broen over Fedafjorden. Forhåpentligvis får SCS Software også med seg at norske veier skal ha gul midtmerking før utvidelsen lanseres.

Også hovedspillet oppdateres

Bilde fra den kommende gratisoppdateringen til spillet. (bilde: SCS Software)

I disse dager vil SCS Software også lansere en gratis oppdatering til hovedspilet, som inkluderer de tre byene Venezia, Klagenfurt og Graz, samt veier mellom dem. Denne oppdateringen inkluderer også en rekke andre forbedringer, og kan allerede lastes ned i beta-form.

I tillegg jobber utvikleren med American Truck Simulator. Her starter de med California, og vil gradvis utvide sitt virtuelle Amerika-kart etter lansering.

For de uinnvidde er lastebilspillene fra SCS Software bilspill der du må tjene penger på tungtransport. Ved å frakte varer på kryss og tvers vil du forhåpentligvis tjene såpass at du ikke bare kan kjøpe bedre biler, men også kan ansette folk til å jobbe for deg.

Litt som romspillet Elite, med andre ord, bare en god del mer jordnært. Spillet falt godt i smak hos oss, og har også fått betydelige forbedringer etter at originalversjonen ble lansert.

Siste fra forsiden