American Truck Simulator starter med California

Og det kan se ut som SCS jobber med en nordisk utvidelse for Euro Truck Simulator 2.

American Truck Simulator
SCS Software

Skaperne av det overraskende populære lastebilspillet Euro Truck Simulator 2 jobber som kjent med et tilsvarende spill for USA. Nå er det klart at de planlegger å lansere dette på en annen måte enn de gjorde med Euro Truck Simulator-spillene.

Alt er større i Amerika. (bilde: SCS Software)

I stedet for at spillet dekker hele USA ved lansering vil de nemlig begynne med delstaten California, og arbeide seg østover i kommende ekspansjoner. Den første ekspansjonen vil dekke Arizona, og hvis du kjøper butikkversjonen av American Truck Simulator får du den med på kjøpet.

SCS Software har ikke gått ut med noen slippdato for American Truck Simulator, men deres britiske distributør Excalibur opererer med 21. mars som utgivelsesdato for spillet.

Ser ikke dette veldig dansk ut?

Hva med Europa?

Det begynner å bli en stund siden Going East-utvidelsen utvidet spillets Europakart i øst, og nå kan det virke som ting begynner å skje i vår ende av kontinentet.

I en bloggpost der SCS Software snakker om noe så enkelt som forbedringer av plantevekstene langs veien viser de en rekke bilder fra Google Street View, som artistene deres bruker som referanser.

Det blir fint med bedre vegetasjon langs veiene, uansett hvor bildene er fra. (bilde: SCS Software).

Disse bildene kan sikkert være fra mange steder på kontinentet, men både landskap, bygninger og skilting ser rett og slett litt dansk ut. Hvis SCS faktisk bruker danske veier som referanse er det ikke usannsynlig at deres neste ekspansjon er satt til Norden.

Det er i så fall noe store deler av spillermiljøet ønsker, ikke minst på grunn av tanken om utfordrende, norske veier.

Euro Truck Simulator 2 er forøvrig et av flere spill du kan spille med Oculus Rift, når VR-brillene endelig kommer i salg.

Siste fra forsiden