Euro Truck Simulator 2 får Oculus Rift-støtte

En betatest av modusen er allerede sluppet.

Euro Truck Simulator 2 har fått støtte for VR-brillene Oculus Rift.
SCS Software

Euro Truck Simulator 2 har nå fått støtte for VR-brillene Oculus Rift. Dette forteller utvikler SCS Software i en oppdatering på sine diskusjonsfora.

Gløtt gjennom frontvinduet. .

Allerede nå kan VR-interesserte pludre med en betaversjon av modusen, vel og merke kun til Windows-utgaven av lastebilspillet. Utvikleren understreker også at du bør skilte med et rimelig godt grafikkkort og en kraftig prosessor for å dra nytte av landeveisvirkeligheten.

Siden modusen fremdeles er i beta, er det en del småpirk å ta hensyn til. Når man klyver inn i kjøretøyet justerer for eksempel ikke hodesettet seg deretter, noe et kjapt trykk på F12 retter på. Du kan ikke dra full nytte av brillene med mindre du befinner deg i cockpit-modusen. Registrering av nakkebevegelser er heller ikke lagt til enda.

For mer info og instrukser om hvordan man aktiverer Oculus-modusen bør du lese foruminnlegget på utviklerens nettsider.

Landeveiskos

På livets landevei.

Euro Truck Simulator 2 lar spilleren kjenne på hvordan det er å kjøre vogntog langs store deler av Europa. Last lempes av og kjøres mellom kontinentets mange byer – noe som resulterer i inntekter som kan brukes til å kjøpe seg alt som er nødvendig for å leve en truck-livsstil.

Spillet kom inn på markedet i fjør høst, og fikk gode skussmål her på Gamer.no. Anmelder Joachim Froholt bykset til med en syver på tierterningen, og ga uttrykk for å like livet som landeveiskjører

– Jeg tror nok du må like bilturer i virkeligheten for å like dette spillet, men mest av alt synes jeg det fungerer som et godt spill å slappe av med, gjerne med en podcast eller nettradio i bakgrunnen. Jeg koser meg mye mer enn jeg trodde jeg skulle gjøre med dette spillet, selv om det er best i middels store doser, skrev han i fjor.

Euro Truck Simulator 2 finnes til Windows og Linux.

Les også: Anmeldelse av Euro Truck Simulator 2
Les også: Oculus Rift-sjefen blir kvalm av VR-brillene

Nedenfor kan du se en video som demonstrerer bruken av VR-brillene i spillet:

Siste fra forsiden