Snart kan du spille Euro Truck Simulator 2 med andre

Lastebilspillet får omfattende flerspillermodifikasjon denne uken.

SCS Software

Torsdag 1. mai lanseres en åpen alfautgave av modifikasjonen ETS2MP for lastebilspillet Euro Truck Simulator 2. Denne lar spillerne kjøre lastebil sammen, på globale servere.

Snart kan du kjøre i konvoi

Spillerne kan ansettes i virtuelle selskap, og jobbe for dem. Disse styres av en sjef som kjøper og selger lastebiler, og ansetter nye førere. Man kan også sparkes om man ikke gjør en god jobb. På veien kan spillerne kommunisere med hverandre ved hjelp av radio.

Modifikasjonen legger også til noen ekstra spillmiljøer, inkludert et hvor spillerne kan møtes for spesielle anledninger.

Dette er en uoffisiell modifikasjon for det populære lastebilspillet. Utviklerne bak Euro Truck Simulator 2 jobber for øyeblikket med andre ting.

De lanserte nylig en stor oppdatering som blant annet forbedret intelligensen til datastyrte trafikanter og sørget for mye bedre flyt. Snart får spillerne også mulighet til å justere setene sine.

Studioet arbeider også med første del av American Truck Simulator, som skal finne sted i California. Du kan se nye bilder fra det spillet på bloggen deres.

Vi mente Euro Truck Simulator 2 var et solid spill ved lansering, og utviklerne har jevnt og trutt jobbet videre med å forbedre det etter lansering. De har også lansert en utvidelsespakke som tar oss lenger øst i Europa.

Siste fra forsiden