Ender's Game blir spill

Science-fiction fra Orson Scott Card

Den kjente romanen Ender's Game er i ferd med å ta steget over i den interaktive verdenen.

Amerikanske Chair Entertainment har kunngjort at de vil gå i gang med utviklingen av et spill basert på den kjente romanen Ender's Game.

I Ender's Game er menneskeheten i krig med en utenomjordisk rase. For å forsvare jordkloden testes verdens barn, og de mest briljante sendes til en skole for å formes som fremtidens militære ledere.

Det kommende spillet fokuserer på treningen de unge elevene gjennomgår. I skolens «kamprom» simuleres store slag, og barna stiger i rang basert på hvor godt de gjør det i de simulerte kamphandlingene.

Spillet skal etter planen komme til alle plattformer, inkudert håndholdte konsoller og PC. Ender's Game-forfatter Orson Scott Card er svært entusiastisk:

– Helt fra det øyeblikket jeg startet å jobbe med Donald Mustard og teamet hos Chair, visste jeg at dette var folkene jeg ønsket at skulle lage det første Ender's Game-spillet, forteller den amerikanske forfatteren.

– Det holder ikke å slenge Ender's Game-navnet på et hvilket som helst spill. Det må være spennende, minneverdig og kunne spilles om og om igjen. Chair deler min tankegang her, og jeg gleder meg til å samarbeide med dem for å sikre at spillet blir så autentisk som mulig, avslutter han.

Ender's Game-spillet er ventet å gå inn i full produksjon til høsten. Mens du venter kan du lese et intervju med skaperne hos Newsweek.

Siste fra forsiden