Enemy Territory: Quake Wars

På E3 fikk vi se en rimelig heftig trailer fra Enemy Territory: Quake Wars. Nå er den tilgjengelig på nettet.

Måten Doom 3 var oppbygd på gav et visst inntrykk av at id Software sin spillmotor drives best med innendørsområder og relativt korte synsrekkevidder. Derfor skulle en kanskje ikke tro den var et særlig godt valg for et spill i stil med Battlefield, hvor det trengs store, åpne landskap fulle av spillere og kjøretøy.

Det er imidlertid nettopp det Enemy Territory: Quake Wars er. Spillet er under utvikling hos folkene bak det kritikerroste Wolfenstein: Enemy Territory, Splash Damage, og omhandler de relativt uvennlige stroggenes invasjon av jorden.

Spilleren får velge mellom fem unike klasser, og kan kjempe både for de stygge stroggene og menneskenes spesialstyrker, EDF. Spillet inneholder over 40 typer konvensjonelle og futuristiske kjøretøy og annet utstyr som kan plasseres ut på slagmarkene.

Nå har Activision lansert E3-filmen fra spillet, sammen med et (knøttlite) nettsted. Selve videoen, som er i QuickTime-format, kan du laste ned fra disse adressene (vær oppmerksom på at lokal nedlastning kun fungerer for brukere i Norge):

Siste fra forsiden