Enemy Territory: Quake Wars

Her er den etterlengtede demoen av Enemy Territory: Quake Wars.

PC-versjonen av det lagbaserte actionspillet Enemy Territory: Quake Wars er ikke langt unna lansering, og i den forbindelse har Activision og utvikler Splash Damage lansert en spillbar demo.

Denne inneholder den ferdige utgaven av spillmiljøet Valley, som er et av de større områdene vi får boltre oss på i spillet. Området befinner seg i Yosemite-området i California, hvor de barbariske Strogg-romvesenene prøver å forgifte et vannreservoar.

Global Defence Force blir dermed nødt til å gå til frontalangrep på Strogg for å forhindre at drikkevannet blir forgiftet. I kampen som følger spillerne få mulighet til å oppleve både nærkamp med infanteri, samt kontrollere både landbaserte kjøretøyer og fly.

Varierte utfordringer

Spillmiljøet kommer med en blanding av fjell, kanaler, tunneler og industrielle bygninger, og tillater i følge utviklerne en rekke ulike spillestiler. I tillegg kan spillerne se frem til en mengde sideoppdrag underveis, og massevis av muligheter til å prøve ut ting som artilleri og utplasserbare radarstasjoner.

Mer informasjon om Valley-kartet kan du finne på det offisielle Quake Wars nettstedet. De som allerede har testet Valley i den omfattende betatesten av Quake Wars kan forresten se frem til en rekke små endringer, basert på spillernes tilbakemeldinger.

Fokuset i denne demoen er selvsagt spillets flerspillermodus, men om du har lyst til å teste hvordan det er å spille mot datastyrte motstandere får du mulighet til det også. Datastyrte spillere kan dessuten brukes til å fylle opp restplasser på flerspillerservere, slik at det blir litt mer action selv om det bare er en håndfull menneskelige spillere.

Installasjonsfilen er på 720 MB, og om du lurer på om maskinen din vil takle spillet kan du sjekke systemkravene (samt lese mer om demoens innhold) hos Splash Damage.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Les også
Anmeldelse:

Enemy Territory: Quake Wars slippes 28. september her til lands. Om du vil vite mer om dette spillet, kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden