Epic Games Store - Moonlighter, This War of Mine

Epic-butikken gir bort to PC-spill denne uken

Du kan sikre deg Moonlighter og This War of Mine gratis.

Gamer.no

Epic Games Store har nok en gang trappet opp gratistilbudene sine, og i stedet for kun ett får du nå to spill hver uke. Fra i dag og frem til 2. august gir butikken bort både actionrollespillet Moonlighter og overlevelsesspillet This War of Mine, til den nette pris av null kroner.

Moonlighter.
11 bit studios

Alt du må gjøre er å besøke butikkoppføringene for Moonlighter og This War of Mine. Der trykker du på knappen merket «Free», logger deg inn med Epic Games-kontoen din (eller oppretter en ny om du ikke har en fra før) og så legges de automatisk til i spillbiblioteket ditt.

Action og overlevelse

Moonlighter ble opprinnelig lansert i mai 2018, til stort sett positiv omtale fra både fans og kritikere. Spillet byr på todimensjonal action sett ovenfra, og sper på med en rekke kjente elementer fra rollespillsjangeren.

Historien følger eventyrene til Will, som jobber i butikk på dagtid og utforsker mørke grotter og slakter monstre om natten. Som spiller må du hjelpe ham å balansere begge jobbene på best mulig vis.

This War of Mine.
11 bit studios

This War of Mine skilter med en langt mer dyster strategiopplevelse, og tar spillere med til krigsrammede omgivelser i det fiktive Graznavia. Spillere får styre en gruppe sivile, som må driste seg ut på farefulle tokt i håp om å sanke mat og nødvendige forsyninger for å holde seg i live.

– Det er vanskelig å ikke la seg rive med av This War of Mine, og skal du spille bare ett krigsspill i løpet av livet ditt, bør det nesten være dette, konkluderte vår anmelder i forbindelse med spillets lansering i 2014.

Ubisoft er snart klar for å lansere sin abonnementstjeneste.
Utvikleren avduket nylig hvilke spill du får med i Uplay+ »

Siste fra forsiden