Epic kjøper Painkiller-skaper

Unreal-utvikler Epic har kjøpt folkene bak Painkiller, som jobber med et nytt og spennende prosjekt.

I går ble det klart at Epic Games har kjøpt polske People Can Fly, utvikleren bak det heftige skytespillet Painkiller. People Can Fly har allerede samarbeidet med Epic en stund, og jobber for øyeblikket på PC-versjonen av Gears of War.

Painkiller: Battle out of Hell

I pressemeldingen sin forteller Epic at People Can Fly arbeider med et nytt prosjekt for flere plattformer. Dette spillet vil bruke Unreal 3-motoren, og Epic sier de ble lamslått av kvaliteten på en tidlig prototype av spillet. Det nye spillet vil utvikles i nært samarbeid med folkene hos Epic.

Epic forteller også at de er svært fornøyd med arbeidet People Can Fly har gjort på Gears of War for PC. Blant annet har de laget en rekke flerspillerkart, og det var blant annet kvaliteten på disse som gjorde at Epic valgte å åpne lommeboka for å sikre seg den polske utvikleren.

– Vi synes det er veldig spennende å jobbe med Epic Games. Å få mulighet til å jobbe med det beste teknologiselskapet i bransjen, og samarbeide med dem på fantastiske spill, er et tilbud man rett og slett ikke kan si nei til, sier Adrian Chmielarz fra People Can Fly.

Det nye prosjektet vil demonstreres for utgivere på Games Convention, men det ser ikke ut til at vi vanlige dødelige får se særlig mye til det på en stund.

Siste fra forsiden