Epic lanserer UT2004 Mega Pack

Hvis du liker Unreal Tournament 2004, kan du nå laste ned en stor gratispakke med nytt innhold. I tillegg har både Age of Empires III og Fate fått nedlastbart gratisinnhold.

Unreal Tournament 2004 Mega Pack er en stor oppdatering til Unreal Tournament 2004 fra Epic Games. Pakken kommer med ni ekstra kart (for spilling i "deathmatch", "assault" og "capture the flag"-modus), samt alle nyhetene fra den første bonuspakken til Unreal Tournament 2004 (Editor's Choice Edition). Pakken er på 201 MB, og du kan laste den ned herfra:

De som liker å få ting gratis, kan også ta en titt på et nytt kart til Age of Empires III. Kartet heter Winter Wonderland, og bringer litt julestemning til dette strategispillet. Det snødekte kartet er nemlig fullstappet av reinsdyr med røde neser, trær med julepynt og små gavehauger. Du finner det på det offisielle nettstedet til Age of Empires III.

Utviklerne av det fornøyelige rollespillet Fate har også kommet i julestemning, og gir bort en bonuspakke med nye rustninger, våpen og tre nye typer fiender. For å laste pakken ned, kan du besøke spillets offisielle nettsted (hvor du også kan kjøpe spillet, om du ikke har gjort det allerede).

Siste fra forsiden