Episode One spillbar uten Half-Life 2

Half-Life 2: Episode One vil kunne spilles uten at du har installert Half-Life 2 på forhånd.

Eurogamer har snakket med Doug Lombardi, som har fortalt dem at Half-Life 2: Episode One (tidligere kjent som Half-Life 2: Aftermath) ikke behøver originalspillet for å kunne spilles. I tillegg vil de som kjøper ekspansjonen (som koster 20 amerikanske dollar, altså ca. 135 kroner, over Steam) få tilgang til Half-Life 2 Death Match og Half-Life Deathmatch: Source.

Som nevnt tidligere kommer Half-Life 2: Episode One til å inneholde mellom fire og seks timers gameplay, men selv om dette høres lite ut i forhold til originalspillet (og vanlige spill på markedet), forteller Doug Lombardi at disse vil være "rikere" på kvalitetsinnhold enn Half-Life 2 var.

Hver scene vil komme med mer omfattende innhold enn vi fikk i hovedspillet, og Lombardi sier at kompleksiteten og innholdstettheten er markant høyere enn i Half-Life 2. I følge Lombardi er dette en av fordelene med det nye episodebaserte formatet, som Valve skal ha planlagt å benytte seg av allerede før Half-Life 2 ble lansert.

Den neste episoden av Half-Life-sagaen (Episode Two) vil inneholde omtrent like mye innhold som Episode One, og vil lanseres til samme pris.

Siste fra forsiden