Blogg

Er dette neste-generasjon GTA?

Det franske nettstedet Jeux-France skal ha publisert et bilde som visstnok skal være fra neste-generasjon GTA.

Vi har ingen idé om hvor Jeux-France har skaffet seg bildet og informasjonen sin, så alt du leser i denne artikkelen må tas med en spiseskje salt, minst. Når det er sagt; bildet det er snakk om viser en tilsynelatende moderne by, og stilen på bilene ser ut til å være hentet fra tidlig på nittitallet.

Jeux-France skriver i sin artikkel at spillet først kommer til PS3, men at det senere vil komme til andre nestegenerasjons-konsoller, og de nevner også online-muligheter, uten at vi vet mer om det. Spillarealet skal være seks ganger større enn i GTA: San Andreas, noe som ærlig talt høres litt i overkant mye ut.

Spilleren skal få tilgang til 350 ulike biler, og vil visstnok måtte fylle bensin på bilene selv. I tillegg ser det ut til å være snakk om at spilleren kan få oppdra egne dyr, noe som i utgangspunktet høres relativt merkelig ut, men som egentlig passer godt med GTA-seriens tendens til å låne inn elementer fra andre populære spill.

På spørsmål om bildets ekthet fra ulike nettsteder, inkludert britiske Gamesradar, har Rockstar enkelt og greit sagt "ingen kommentar". Det høres egentlig ganske søkt ut at et fransk nettsted skal ha skaffet seg eksklusiv informasjon om neste-generasjon GTA, men hvem vet? Spillselskaper har jo gjort mye rart i det siste for å sikre seg blest om produktene sine. Bildet finner du blant annet hos HM-Fusion.

Oppdatering: Det er nå bekreftet at bildet er falskt.

Siste fra forsiden