Er du klar for panser-krig?

Gratis stridsvogn-spill på vei.

Nå kan du snart teste dine taktiske ferdigheter som stridsvogn-kommandør. I vinter lanseres nemlig Tank Ace, som tar deg tilbake til 2.verdenskrig.

Historisk panser-krig

Tank Ace lanseres til PC som nedlastbart gratisspill tidlig neste år og er et actionfylt skytespill med historisk korrekte slagmarker og stridsvogner.

I spillet kan du velge mellom å slåss på amerikansk, russisk eller tysk side, alle med sine egne tidsriktige modeller som kan utstyres med blant annet ulike typer kamuflasje. Stridsvognene har ti treffpunkter med ulik sårbarhet, så det gjelder å plassere granaten riktig.

Videre legges det opp til å bruke strategi og koordinerte angrep for å vinne slagene, ved for eksempel å danne klaner med andre spillere og å bruke landskapet og omgivelsene til sin fordel. Man har også muligheten til å tilkalle flystøtte og artilleri.

Mellom slagene kan man returnere til leiren hvor man blant annet kan reparere stridsvognen, skaffe bedre utstyr, eller rekruttere et mannskap for å gjøre maskinen din mer effektiv.

Tank Ace kommer altså i begynnelsen av 2010, men for nærmere dato kan du følge med på hjemmesiden.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden