Escape from Paradise City

Nå kan du prøve å bygge opp din egen kriminelle organisasjon, i demoen av Escape from Paradise City.

Den fiktive byen Paradise City er langt fra så himmelsk som navnet skulle tilsi. Gatene kontrolleres av gjenger, og preges av vold og narkotikahandel. Nå er det opp til tre nyankomne kriminelle å få orden på sakene – ved å overta hele byen for seg selv.

Escape from Paradise City er etterfølgeren til gangsterspillet Gangland. Som forgjengeren blander det flere sjangere, blant annet action, strategi og rollespill. Du styrer en gangster rundt i byen, og kan angripe andre gangstere for å få kontroll over bydelene. Når du har fått kontroll over en bydel, kan du leie inn ekstra hjelpere og tjene penger på uhederlig vis.Den nylanserte demoen av Escape From Paradise City inneholder to oppdrag fra enspillerkampanjen. Her må du prøve å ta over gjeng-infiserte nabolag, leie inn hjelpere og lære nye egenskaper. Demoen er på cirka 500 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden