Et actionrollespill der du spiller som … vent, en hai?!

Ja, i Maneater spiller du en hai på jakt etter hevn.

Maneater er kanskje det rareste spillet så langt på E3 (med unntak av Death Stranding, som ingen skjønner noe av), men det er i det minste originalt.

Dette er et actionrollespill i en stor, åpen verden der man spiller en hai som er på jakt etter mennesket som drepte moren din. Du kan utforske sunkne skip, det åpne hav eller sumpområder på jakt etter neste bytte.

Vi vet ikke hvordan denne kisen spiller inn i det hele, men vi tipper han blir spist.
Blindside Interactive

– I ubarmhjertige vannet på søndre del av den amerikanske Gulfkysten, må spillere slåss or å overleve i elver og strømmer, så vel som det åpne havet, med farer på hvert dyp. Deres eneste verktøy er kløkt, kjeven og en snodig hang til å utvikle seg mens de spiser. Alle og alt er på menyen – her er det drep eller bli drept. I denne hevnfortellingen skal spillere ta på seg rollen som en allti-utviklende hai og terrorisere kysten, hugge gjennom svømmere og rive dykkere fra hverandre, lem for lem, står det om spillet på dets hjemmesider.

Du kan utvikle evnene til haien din i spillet, med evnetrær på samme måte som i andre rollespill. Dermed kan du etter hvert både hoppe høyere, svømme fortere eller fange uvitende mennesker i strandkanten.

Det er utviklerstudioet Blindside Interactive som står bak spillet. Foreløpig kun bekreftet at det kommer på PC, og ingen utgivelsesdato er satt.

Les alt om E3 2018 her »

Siste fra forsiden