Uncharted-filmen

Etter 11 år har Uncharted-filmen omsider begynt innspilling

Tom Holland er endelig klar til å spille Nathan Drake.

Sony Computer Entertainment

Etter mye om og men, har den etterlengtede Uncharted-filmen endelig begynt innspilling. Dette kunne hovedrolleinnehaveren selv, Tom Holland, avsløre i en Instagram-post onsdag. Her delte han et bilde av en stolrygg med skriften «Nate» og teksten «Day One #uncharted» ved siden av.

Tom Holland er i gang med innspillingen av Uncharted-filmen.
Gage Skidmore

Posten indikerer at innspillingen av den kommende storfilmen begynte for alvor onsdag, og at det da endelig blir noe av den mye omtalte spillefilmen.

Ryktet går

Uncharted-filmen ble i utgangspunktet annonsert helt tilbake i 2009 og har siden det sett en rekke revideringer og utskiftninger. Underveis har alt fra Nathan Fillion til Chris Pratt vært involvert i ryktemøllene rundt hvem som skal spille den mannlige hovedrollen Nathan Drake, før Sony til slutt falt ned på Spider-Man-skuespiller Tom Holland i 2017.

Siden den gang har filmen sakte, men sikkert bygd opp momentum, blant annet ved å sikre seg Venom-regissør Ruben Fleischer, Antonio Banderas og Mark Wahlberg i rollen som Victor «Sully» Sullivan.

Filmen vil ta for seg eventyrene til en litt yngre Nathan Drake, og skal etter sigende være inspirert av tilbakeblikkene hvor Nathan for første gang møter Sully i Uncharted 3: Drake's Deception.

Filmen har premiere den 16. juli 2021.

LES OGSÅ: Dragon's Dogma er på vei til Netflix »

Siste fra forsiden