Spider-Mans Tom Holland spiller en ung Nathan Drake i Uncharted-filmen

Handlingen settes til heltens yngre dager.

En ung Nathan Drake?
Gage Skidmore, Naughty Dog

Etter flere turbulente år, preget av utallige regissørbytter, begynner ting kanskjeå å se litt lysere ut for Sonys planlagte Uncharted-film. Ifølge Deadline skal filmen nå være en forløper til spillserien, og protagonist Nathan Drake skal visstnok spilles av Tom Holland – kjent som Spider-Man i de nyeste Marvel-filmene.

Filmnettstedet melder mandag at historien henter inspirasjon fra tilbakeblikkene i Uncharted 3: Drake's Deception. Disse viste blant annet hvordan Drake møtte sin partner og mentor Victor «Sully» Sullivan for første gang.

Uncharted-filmen vil tilsynelatende ikke handle om Nathan Drake slik vi kjenner han best.
Sony Computer Entertainment

Det er fortsatt Shawn Levy som skal regissere filmen, men Sony henter etter sigende inn en ny forfatter til å skrive historien. Selskapet har ikke uttalt seg om et forventet lanseringsvindu.

Vanskelig prosjekt

Det var helt tilbake i 2009 at vi først fikk høre at Uncharted skulle filmatiseres. Siden den gang har en haug med regissører vært knyttet til prosjektet, med navn som David O. Russell, Neil Burger og Mark Boal.

En stund var det ventet at Mark Wahlberg ville ta rollen som Drake, men det har også vært snakk om blant annet Chris Pratt og Nathan Fillion. Hvorvidt Holland blir den som endelig bringer skattejegeren til det store lerretet får vi bare vente å se.

Snart kommer det nye Resident Evil-filmer.
Serien begynner på nytt med blanke ark »

Siste fra forsiden