Uncharted-film

Dette er det første bildet av Tom Holland som Nathan Drake

Uncharted-filmen er omsider i gang for alvor.

Spider-Man-skuespiller Tom Holland som Nathan Drake.
Twitter

Filmatiseringen av den kjente spillserien Uncharted har vært et langdrygt prosjekt, men nå er verket i ferd med å materialisere seg. Det første bildet av hovedpersonen har nå blitt publisert.

På Uncharted-filmens offisielle Twitter-konto er det lagt ut et bilde av hovedrolleinnehaver Tom Holland i rollen som Nathan Drake, iført et antrekk som kjennere spillserien vil dra kjensel på.

Kunngjort for 11 år siden

I en separat Twitter-melding la Nolan North – stemmeskuespilleren bak Nathan Drake i spillene – ut et knippe bilder fra settet til filmen sammen med en entusiastisk hilsen til hovedrolleinnehaveren.

Uncharted-filmen har hatt en lang ferd. Den ble først kunngjort i 2009 og har siden den gang sett en rekke revideringer og utskiftninger. Underveis har alt fra Nathan Fillion til Chris Pratt vært involvert i ryktene om hvem som skal spille Drake, før Sony til slutt falt ned på Spider-Man-skuespiller Tom Holland i 2017.

Siden den gang har filmen sakte, men sikkert bygget opp momentum, blant annet ved å sikre seg Venom-regissør Ruben Fleischer, Antonio Banderas og Mark Wahlberg i rollen som Victor «Sully» Sullivan.

Filmen vil ta for seg eventyrene til en litt yngre Nathan Drake, og skal etter sigende være inspirert av tilbakeblikkene hvor Nathan for første gang møter Sully i Uncharted 3: Drake's Deception.

Filmen har premiere den 16. juli 2021.

LES OGSÅ: The Last of Us-serien vil fylle inn tomrom fra originalspillet »

Siste fra forsiden