Sony Play at Home

Nå er de tre første Uncharted-spillene og Journey gratis

Sony gir bort spill.

Sony

Mange aktører i spillbransjen bidrar med gratistilbud for å gjøre koronavirus-tiden mer levelig for folk som må holde seg inne, og nå er det Sonys tur. På sin offisielle PlayStation-blogg har selskapet nå kunngjort et nytt initiativ de har kalt Play at Home.

Som et ledd i initiativet tilbys Uncharted: The Nathan Drake Collection gratis i en tidsbegrenset periode – nærmere bestemt fra og med 15. april til og med 5. mai.

Denne pakken består av PlayStation 4-oppgraderte utgaver av tre første Uncharted-spillene, altså Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves og Uncharted 3: Drake’s Deception.

Journey også i pakken

Sony

I tillegg kan man også spille det kritikerroste indiespillet Journey gratis i den samme perioden. Det er ennå uvisst om flere spill vil bli tilgjengelig for gratispilling på et senere tidspunkt.

Sony minner om at nedlasting av spill kan ta lengre enn vanlig på grunn av selskapets tiltak for å sikre nettstabilitet. Som Gamer.no rapporterte i slutten av mars har Sony redusert ytelsen til PlayStation Network i et forsøk på å opprettholde tilgang for alle brukere.

Play at Home-initiativet har også en annen komponent. Sony skriver at de har øremerket 10 millioner dollar til å støtte sine uavhengige spillutviklingspartnere – aktører som rammes ekstra hardt av de økonomiske virkningene av koronakrisen.

Uncharted: The Nathan Drake Collection fikk for øvrig svært god mottakelse da pakken ble lansert, og på Gamer.no ble den tildelt 9 av 10 poeng av vår anmelder.

Det neste store spillet fra Naughty Dog er The Last of us Part II: Det spillet ble nylig utsatt på ubestemt tid »

Siste fra forsiden