Uncharted: Legacy of Thieves

Uncharted: Legacy of Thieves er Sonys minst populære Steam-lansering til nå

Spillertallene i åpningshelgen er betydelig lavere enn tidligere spillslipp.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection.
PlayStation Games

Hvis du gikk glipp av lanseringen av Uncharted: Legacy of Thieves på PC, ja, da er du nok ikke den eneste. Den første PC-utgivelsen i den enormt populære Uncharted-serien – som består av Uncharted 4: A Thief's End og Uncharted: The Lost Legacy – målte til knappe 10 851 spillere på høydepunktet av den viktige første helgen. Dette melder Push Square.

Skjermbilde av statistikken til Uncharted-pakken ved lanseringshelgen.
Gamer.no

Dette er til sammenlikning bare litt over en tredjedel av deres tidligere verste lansering, Days Gone, som hadde hele 27 450 spillere. God of War åpnet med 73 529 i tilsvarende periode.

Det blir ikke bedre av at åpningshelgen ofte er den mest kritiske for nye utgivelser – det er sjeldent at et spill får bedre tall etter nettopp denne første helgen.

Det virker ikke å være noe å utsette på kvaliteten av spillet. Det spiller godt og ser fantastisk ut, så den lave deltakelsen skyldes noe annet.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Uncharted 4: A Thief's End »

Nathan og gjengen har ikke hatt en knallstart på PC.
PlayStation Games

Den labre åpningshelgen kan muligens komme av at Sony så langt ikke har prioritert å bringe de eldre Uncharted-spillene til PC. Dermed kan det være lite aktuelt for spillere å hoppe inn i det fjerde og femte innslaget i serien, uten å ha spilt de tre første.

Naughty Dog har tidligere sagt at de valgte å nedprioritere overføringen av de tidligere spillene fordi det «ville kreve en større visuell overhaling for å måle opp mot moderne PC-utgivelser og forventninger spillerne måtte ha».

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Uncharted: The Lost Legacy »

Siste fra forsiden