Uncharted: Legacy of Thieves

Uncharted 4 og Lost Legacy pusses opp og kommer til PC

Kommer også til PlayStation 5.

De siste par årene har Sony valgt å gi ut flere PlayStation-spill på PC. Fra før av har Days Gone og Horizon Zero Dawn tumlet seg over fra konsoll- til PC-markedet, og nå er det flaggskipserien Uncharted sin tur.

Under torsdagskveldens PlayStation-presentasjon fortalte Sony og Naughty Dog at de pusser opp de to siste Uncharted-spillene: Uncharted 4: A Thief's End og Uncharted: The Lost Legacy. De to samles i en pakke som heter Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Pakken slippes på PC og PlayStation 5 på begynnelsen av 2022.

At Uncharted-serien skulle bykse over til PC ble faktisk avslørt allerede i vår. I en investorsamtale fortalte Sony at Uncharted 4: A Thief's End var det neste spillet ute i en av dokumentene som ble lagt frem.

Da Uncharted 4 kom til PlayStation 4 i 2016, var vi rause i vår anmeldelse. Karakteren endte på ni av ti poeng, og vi hadde stort sett bare lovord å gi.

– Med Uncharted 4: A Thief's End har Naughty Dog greid å skape nok et fantastisk spill i en serie som allerede er preget av minst ett annet fantastisk innslag (ja, jeg snakker om Uncharted 2: Among Thieves). Nesten alt er hakket mer finslipt og ferdigspikket enn tidligere, med en bedre flyt og et bedre utvalg av tilnærmingsmåter på alt fra kampsekvenser til utforskning.

Den offisielle Uncharted-filmen er stadig på vei.
Sony måtte nylig flytte premieredagen til februar 2022 »

Siste fra forsiden