Uncharted 4 - PC

Uncharted 4 ser ut til å bli det neste PlayStation-spillet på PC

Sony Computer Entertainment

Sony har gjort stor suksess med lanseringen av diverse PlayStation-spill på PC. Det japanske selskapet har allerede varslet at mer er på vei, og neste spill i køen ser ut til å bli Uncharted 4: A Thief's End.

Uncharted 4 til PC og en potensielt større satsing på mobil.
Sony

En PC-versjon er enda ikke offisielt kunngjort. Dokumenter publisert i forbindelse med denne ukens investorpresentasjon fra Sony levner imidlertid liten tvil. Under kategorien «flere planlagte PC-lanseringer» står Uncharted 4 nemlig oppført sammen med Days Gone. Sistnevnte fikk sin PC-lansering for en drøy uke siden.

37 millioner spillere

Uncharted 4: A Thief's End fylte nylig femårsdag. I den forbindelse kunngjorde utvikler Naughty Dog at over 37 millioner spillere hadde fått med seg det heseblesende actionspillet.

Vår egen Audun Rodem var blant mange som skrøt stort av spillet da det kom til PlayStation 4 i 2016. Karakteren endte på ni av ti poeng, i en anmeldelse som kalte Uncharted 4 «det mest finslipte spillet i serien».

– Med Uncharted 4: A Thief's End har Naughty Dog greid å skape nok et fantastisk spill i en serie som allerede er preget av minst ett annet fantastisk innslag (ja, jeg snakker om Uncharted 2: Among Thieves). Nesten alt er hakket mer finslipt og ferdigspikket enn tidligere, med en bedre flyt og et bedre utvalg av tilnærmingsmåter på alt fra kampsekvenser til utforskning.

Den offisielle Uncharted-filmen er stadig på vei.
Sony måtte nylig flytte premieredagen til februar 2022 »

Siste fra forsiden