Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4 har blitt spilt av 37 millioner spillere

Naughty Dog feirer fem år siden spillets lansering.

Sony Interactive Entertainment

Uncharted 4: A Thief's End har rukket å bli fem år gammelt. Nathan Drakes siste eventyr ble meget populært blant spillfans, og denne uken avslørte Naughty Dog ferske tall på hvor mange som har fått med seg spillet siden lanseringen.

– Vi er beæret over mottakelsen Uncharted 4: A Thief's End har fått av dere – våre fans og spillere. Per 2021 har over 37 millioner individuelle spillere lastet ned og opplevd Nathan Drakes endelige eventyr, skriver Naughty Dog.

Dette betyr riktignok ikke at Uncharted 4 har solgt 37 millioner eksemplarer. Spillet var tross alt gratis på PlayStation Plus i en periode og er også inkludert i PlayStation Plus Collection på PlayStation 5. Likevel må det sies å være imponerende for et konsolleksklusivt spill.

Tallene kom frem i Naughty Dogs eget tilbakeblikk på Uncharted 4, publisert på utviklerens nettsider. Her mimrer teamet om alt fra utfordringer underveis til gleden ved å se spillets mottakelse. Her på bruket ble det nesten full pott, med 9 av 10 poeng fra vår anmelder.

Hva fremtiden for serien angår er det foreløpig ingen offisielle spillnyheter, men en rapport fra april hevdet at Naughty Dog er i gang med et nytt Uncharted-prosjekt. En Uncharted-film med Tom Holland i hovedrollen er også på vei, med premieredato satt til 18. februar 2022.

LES OGSÅ: Over 80 000 fans krever at Sony lager Days Gone 2 »

Siste fra forsiden