Days Gone 2

Over 80 000 fans krever at Sony lager Days Gone 2

Underskriftskampanje vil ha det kansellerte spillet på beina igjen.

Sony Computer Entertainment

Tidligere i april ble det klart at Sony hadde skrotet planene om en oppfølger til Days Gone. Det har ikke falt i god jord hos fans av det første spillet, og en underskriftskampanje som krever at Sony ombestemmer seg er i full sving.

Fans vil fortsatt ha Days Gone 2.
Sony Computer Entertainment

I løpet av to uker har Change.org-kampanjen samlet inn over 81 000 underskrifter, og nye fans hiver seg stadig på. Målet er å nå 150 000, noe mannen bak tror skal gå greit.

– Det er millioner av folk som vil at Sony skal gi grønt lys til Days Gone. De kan ikke bare kvitte seg med et så fantastisk spill som endte i en «cliffhanger», heter det på kampanjesiden.

Mens tiltaket kanskje er hyggelig lesning for Bend Studio – utviklerteamet bak spillet – er det trolig for lite og for sent for Days Gone. Spillskaper John Garvin uttalte nylig at fans ikke kan klage over mangel på oppfølgere når ingen gadd å kjøpe spillet til fullpris ved lansering.

LES OGSÅ: – Spill er for dyrt til å handle blindt »

Dessuten kan man neppe forvente at Sony lar seg rikke av noen signaturer. Ifølge den samme rapporten som erklærte Days Gone 2 for kansellert, har selskapet nylig valgt å fokusere enda mer på storspill. For eksempel skal en nyversjon av The Last of Us angivelig være på vei.

Days Gone er for øvrig på vei til PC.
Kommer i mai med en rekke nye funksjoner »

Siste fra forsiden