Days Gone - film

Days Gone skal angivelig bli film

Sony skal visstnok allerede ha plukket ut både hovedrolleinnehaver og manusforfatter.

Sony Computer Entertainment

Sony og PlayStation Productions planlegger visstnok å lage film av actionspillet Days Gone. Det hevder Deadline.

Skotske Sam Heughan ligger an til å spille Deacon St. John.
Netflix

Ifølge nettstedet skal Outlander-skuespiller Sam Heughan allerede være tiltenkt rollen som protagonist Deacon St. John. Forfatter Sheldon Turner – kjent for X-Men: First Class, Up in the Air og The Longest Yard – skal skrive manus.

Days Gone – opprinnelig lansert for PlayStation 4 i 2019 – finner sted to år inn i en postapokalyptisk verden, der flesteparten av menneskene er forvandlet til zombielignende «freakers». Vi følger historien til Deacon, en motorsykkelentusiast som gjør sitt beste for å holde seg og sine nærmeste i live.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til Deadline at filmadapsjonen blir et kjærlighetsbrev til motorsykkelfilmer. Motorsykkelen fungerer som Deacons transportmiddel i spillet, som frakter ham fra A til B og hjelper han å holde freakers på avstand.

Til tross for solide salgstall ble Days Gone aldri ansett som noen stor suksess for Sony eller utviklerstudioet Bend. En lunken mottakelse fra kritikere skal ha vært blant grunnene til at Sony etter sigende takket nei til en oppfølger i serien.

LES OGSÅ: Bend Studios neste spill bygger videre på åpen verden-systemene fra Days Gone »

Siste fra forsiden