Bend Studio - nytt spill

Bend Studios neste spill bygger videre på åpen verden-systemene fra Days Gone

Med flerspillerelementer.

Sony

Days Gone-skaper Bend Studio kunne tirsdag avduke sin nye logo. I den forbindelse avslørte utvikleren også de første detaljene om sitt neste spill, som henter inspirasjon fra det nevnte motorsykkelzombiespillet.

Her er den nye logoen til Bend Studio.
Sony

Via den offisielle PlayStation-bloggen fortalte Bends Kevin McAllister at teamet nok en gang har gått for åpen verden-affære. Teamet tar med seg elementer fra Days Gone, og introduserer i tillegg flerspillerelementer til opplevelsen.

– Vi holder på med en ny spillserie som inkluderer flerspiller og som bygger videre på åpen verden-systemene fra Days Gone, men som introduserer en helt ny verden som vi er veldig spent på å skape for dere, sa McAllister.

Days Gone ble først lansert i 2019, og fikk stort sett en god mottakelse selv om mange anmeldere mente spillet ikke utmerket seg spesielt på noen måte. Til tross for sterke salgstall valgte utgiver Sony angivelig å takke nei til en oppfølger, som ifølge spillregissør Jeff Ross skulle ha introdusert svømming og en mer levende verden.

Hvorvidt noen av disse tingene blir med i Bends neste prosjekt gjenstår å se. Utvikleren ville ikke ut med flere detaljer enda, men lovte å avsløre ting «når tiden er inne».

LES OGSÅ: Spider-Man Remastered og Spider-Man: Miles Morales kommer til PC »

Siste fra forsiden