Bend Studio - nytt spill

Days Gone-utviklerne jobber med et nytt spill

Og det blir ikke en oppfølger.

Days Gone.
PlayStation Studios

I en melding på Twitter forteller Days Gone-utvikler Bend Studio at de jobber med et nytt spill. Det blir dog ikke en oppfølger til postapokalypsespillet, men et flunkende nytt spill uten noen som helst knytninger til en eksisterende spillserie.

– Fra Syphon Filter-serien til Resistance: Retribution, til Uncharted: Golden Abyss og Days Gone, er vi veldig spente over å kunne si at vi utvider Bend Studio-porteføljen med en helt ny spillmerkevare, sier de i uttalelsen.

Days Gone.
PlayStation Studios

Annonseringen kommer noen uker etter en Bloomberg-reportasje som hevdet at Bend hadde forsøkt å stable en Days Gone-oppfølger på beina i 2019, men at Sony satte en stopper for de planene. Grunnen skal ha vært en blanding av lang utviklingstid og blandet mottagelse av spillet.

– Vi er svært takknemlige for all støtten vi har fått med Days Gone, og beæret over mengden med lidenskap som spillerne har delt med oss på grunn av vår verden og våre figurer. Deres entusiasme motiverer oss til å fortsette å forbedre og skape opplevelser som varer et helt liv, skryter uttalelsen.

Blandet mottagelse

Days Gone.
Sony Computer Entertainment

Days Gone kom først ut på PlayStation 4 i 2019 til blandet mottagelse. Vi var heller ikke overbevist, og selv om vår anmelder hadde noen positive ting å si om opplevelsen, holdt det ikke helt mål.

– Days Gone gjør ingenting spesielt dårlig — faktisk liker jeg mange av spillets ideer svært godt, og en håndfull av figurene man får stifte bekjentskap med er riktig så spennende — men dessverre er mye av det spillet gjør så smertefullt middelmådig og lite elegant at det er umulig å overse det, skrev han.

Days Gone kom også ut til PC i år.

LES OGSÅ: Neste God of War utsettes til 2022 »

Siste fra forsiden