Days Gone - PC

Slik blir Days Gone på PC

Actionspillet har fått PC-dato og ny trailer.

Days Gone kommer til PC den 18. mai, kunngjorde Sony denne uken. Det postapokalyptiske actionspillet blir tilgjengelig via flere digitale nettbutikker, inkludert både Steam og Epic Games Store.

Days Gone til PC 18. mai.
Sony

Datoen ble avslørt sammen med en ny trailer, som viser hva spillet kan levere på sin nyeste plattform. PC-versjonen lokker blant annet med ubegrenset bildefrekvens, 4K-oppløsning og muligheten til å justere en rekke grafiske innstillinger.

I tillegg lover utvikler Bend at spillet støtter ultrabred skjerm, samt mus, tastatur og en hel bøling med håndkontrollere. Til slutt har fotomodusen også fått en slags overhaling.

– Droppet Days Gone 2

Days Gone kom til verden i 2019, etter en utviklingstid preget av utsettelser. Fortellingen om MC-barskingen Deacon St. John vartet opp med noen gode ideer, men ifølge vår anmelder ble opplevelsen aldri bedre enn bare middelmådig.

Den negative mottakelsen skal ha vært en av grunnene til at det ikke kommer en oppfølger. Som vi skrev for en uke siden skal Sony visstnok ha takket nei til mer Days Gone, men spillsjef Jeff Ross har siden påpekt at man aldri skal si aldri.

LES OGSÅ: Cyberpunk 2077-utvikleren tror spillet er nærmere et comeback på PlayStation »

Siste fra forsiden