Cyberpunk 2077 - PlayStation

Cyberpunk 2077-utvikleren tror spillet er nærmere et comeback på PlayStation

Ny stor oppdatering ute nå.

CD Projekt RED

Med den nyeste oppdateringen for Cyberpunk 2077 tror CD Projekt RED at spillet er ett hakk nærmere comeback på PlayStation.

Cyberpunk 2077.
CD Projekt RED

Det var under sin nyeste investorsamtale (via Kotaku) på tirsdag at selskapet fikk spørsmål om en retur til PlayStation-plattformen. Styremedlem Michal Nowakowski fortalte at han tror teamet er på rett vei, men påpekte at det er Sony som må ta den endelige beslutningen.

– Vi har sluppet flere oppdateringer. Vi har akkurat sluppet en veldig stor en i går, og vi har fikset en rekke mindre feil. Hver av oppdateringene bringer oss nærmere en retur til PlayStation-butikken. Men, den endelige beslutningen er det Sony som må ta, må dere skjønne. Vi tror at vi er nærmere, men de må ta avgjørelsen, så la oss vente å se.

Cyberpunk 2077 ble fjernet fra PlayStation-butikken like før jul, som følge av spillets problemer på PlayStation 4. Som Sony forklarte den gang var det viktig at alle kunder var fornøyde med produktene de kjøpte fra butikken, og i tillegg til å fjerne spillet fikk alle spillere tilbud om full refusjon.

Siden den gang har CD Projekt RED jobbet med å fikse feil og forbedre systemer i spillet som fans har vært misfornøyde med. Den nyeste oppdateringen for spillet tar blant annet sikte på å overhale den kunstige intelligensen til politistyrkene i Night City, men ifølge flere spillere har studioet enda et stykke å gå før alt er som det skal.

CD Projekt RED endrer på måten det lager spill.
Fremover skal studioet blant annet jobbe med flere storspill av gangen »

Siste fra forsiden