Cyberpunk 2077

Den neste Cyberpunk 2077-patchen endrer kjøringen og politi-oppførselen

CD Projekt RED har lettet på sløret om den neste, store oppdateringen.

Den neste, store oppdateringen til Cyberpunk 2077 har latt vente på seg etter at den ble utsatt på grunn av hackerangrepet mot utvikleren. Nå har vi i det minste fått litt innsikt i hva vi kan vente oss fra den kommende 1.2-oppdateringen.

CD Projekt RED delte nylig detaljer om noe av det oppdateringen inneholder, men den komplette listen over endringer vil først komme litt senere.

1.2-patchen vil blant annet justere på måten politiet oppfører seg på i spillet. Mange spillere har klaget over at politiet er i overkant raskt på pletten etter at et lovbrudd har funnet sted, og dette vil utviklere nå fikse.

CD Projekt RED

Tregere respons

Med den kommende oppdateringen vil politistyrkene ikke lenge dukke opp rett i nærheten av spilleren, men i stedet reagere på en mer realistisk måte ved å bruke litt tid på å troppe opp på åstedet.

I tillegg til dette vil politiet også sende ut en drone til åstedet for rekognosering, som ankommer før politistyrkene. En demonstrasjon ser du i videoen øverst i artikkelen.

Utover dette vil kjøringen få en ganske kraftig overhaling med den nye oppdateringen. En ny glidebryter i innstillingsmenyen lar spillere justere styrefølsomheten til bilene, noe som skal gjøre det enklere å kontrollere bilene.

Ifølge CD Projekt RED har mange spillere klaget over at bilene skrenser ut i fortauskanten for lett, særlig når man spiller på plattformer med lavere bildefrekvenser, eller når man spiller med tastatur på PC.

Oppdateringen kommer også med en ny funksjon som lar deg gynge bilen frem og tilbake for å få tilbake veigrepet etter at man har satt seg fast på en kant eller andre objekter. En demonstrasjon av funksjonen ser du nederst i artikkelen.

1.2-oppdateringen har ennå ikke fått et tidspunkt, men utvikleren har tidligere indikert at den vil komme i løpet av den andre halvdelen av mars, som betyr at den trolig kommer snart.

Les også: Cyberpunk 2077 har nå offisiell støtte for modifikasjoner »

Siste fra forsiden