Cyberpunk 2077

Stor Cyberpunk 2077-oppdatering utsettes

Vi må vente litt lenger på 1.2-patchen.

CD Projekt RED

Cyberpunk 2077-lanseringen kom som kjent med mange tekniske problemer, og siden den gang har CD Projekt RED jobbet hardt med å reparere rollespillet. En stor oppdatering skulle komme denne måneden, men denne er nå utsatt.

Studioet opplyser på hjemmesidene sine at 1.2-oppdateringen flyttes fra februar til den andre halvdelen av mars måned. Hovedårsaken er det nylig cyberangrepet mot selskapet.

– Selv om vi virkelig ville levere 1.2-patchen til Cyberpunk 2077 innenfor tidshorisonten vi oppga tidligere, innebærer det ferske angrepet mot studioets IT-infrastruktur og størrelsen på oppdateringen dessverre at det ikke vil skje, skriver studioet.

Omfattende

CD Projekt RED

Ifølge CD Projekt RED blir den kommende oppdateringen svært omfattende, og skal by på en lang rekke fikser – uten at vi ennå har fått noen detaljer om hva vi kan vente oss.

Hackerangrepet mot studioet, som vi meldte om tidligere denne måneden, førte til at interne dokumenter og kildekode til blant annet The Witcher 3 og Cyberpunk 2077 ble kompromittert – og senere angivelig lagt ut for auksjon.

Cyberpunk 2077 har allerede fått et antall oppdateringer, hvorav den seneste var 1.12-oppdateringen, som fikset på en sårbarhet som gjorde det mulig for hackere å kjøre kode på PC-en.

Til tross for problemene har Cyberpunk 2077 gjort det bra på markedet. Spillet ble den største digitale spillanseringen noensinne, og solgte i 13 millioner eksemplarer fra 10. til 20. desember.

Les også: Cyberpunk 2077 har nå offisiell støtte for modifikasjoner »

Siste fra forsiden