Euro Force lanseres neste uke

EA har nå kunngjort at Battlefield 2: Euro Force blir lansert onsdag 15. mars.

Endelig ser det ut som Electronic Arts og Digital Illusions har klart å komme frem til en utgivelsesdato for Battlefield 2: Euro Force. Denne ekspansjonen har etter sigende blitt for sinket på grunn av problemer med den nyeste oppdateringen til spillet, men nå er det klart at lanseringen vil finne sted 15. mars, altså førstkommende onsdag.

Battlefield 2: Euro Force er en "booster-pakke" for Battlefield 2, som kun blir tilgjengelig via selskapet nedlastningssystem, EA Downloader. Pakken legger til en europeisk kampstyrke, samt nye kart, våpen og kjøretøy. De tre nye kartene heter "Operation Smoke Screen", "Taraba Quarry" og "Great Wall", og foregår i Asia.

Pakkens fire nye kjøretøy er stridsvognene Leopard 2A6 og Challenger 2, samt jagerflyet Eurofighter (Typhoon T1) og angrephelikopteret Eurocopter Tiger (Tiger HAP). Nye våpen får vi også, og disse er: HK53A3, Famas, SA80 L85A2, SA80 L85A2 med UGL (AG-36), HK21, Benelli M4, P90 og L96A1.

Pakken koster 9,99 euro (omtrent 80 kroner) for europeiske kunder og er utviklet av Digital Illusions Canada. EA har ikke har gått ut med noen slippdato for den etterlengtede 1.21-oppdateringen, men at det ryktes at den slippes i morgen.

Siste fra forsiden