Europeisk City of Heroes-beta snart

Denne uken vil det bli mulig å søke om plass som betatester på den europeiske City of Heroes-utgivelsen. Selve betatestingen vil starte snart.

I går fikk vi melding om at NCsoft og Cryptic Studios hadde lagt ut søknadsskjemaet for den europeiske betatestingen av City of Heroes. Nå viser det seg at den kortfattede pressemeldingen vi fikk fra PR-byrået BHPR kom litt i tidligste laget, for skjemaene er faktisk ikke lagt ut enda. Heldigvis har Cryptic Studios gode nyheter til de som gleder seg til å betateste dette superheltpregede MMORPG-spillet; den første informasjonen om betatesten, samt de nødvendige søknadsskjemaene, vil bli lagt ut denne uken.

I tillegg forteller Cryptic Studios at selve betatestingen vil starte relativt kort tid etter at skjemaene har blitt lagt ut. Derfor råder de interesserte tilhengere til å sende inn søknaden så tidlig som mulig. Den europeiske lanseringen av dette svært populære MMORPG-spillet skal etter planen finne sted i februar. For mer informasjon om spillet kan du sjekke vår produktside eller det offisielle europeiske nettstedet (følg lenken nederst på siden), hvor du også vil finne all den nødvendige informasjonen om betatesten.

Siste fra forsiden