Eve Online Exodus lanseres

I dag gir CCP Games ut sin første store ekspansjonspakke til EVE Online. Nytt i Exodus er offisielle allianser, nye spillereide objekter og flere romskip.

EVE Online er en outsider i MMORPG-sjangeren. Utviklet av CCP Games fra Island, er det ett av to "store" MMORPG fra Europa (Anarchy Online fra Funcom er det andre). Etter en litt trøblete lansering i mai 2003, ruller de nå ut den første store oppdateringen på serveren.

I forbindelse med lanseringen av Exodus, har de overhalt nettsidene sine slik at de er i stil med det nye brukergrensesnittet spillet nå har. Oppdateringene er mange, men den aller viktigste er utvidelsen av hvordan allianser håndteres. Nå kan allianser gjøre krav på spesifikke områder i universet, og andre spillere vil se dette på kartet. CCP kan motta logoer utformet av alliansene selv, og integrere de i spillet i månedlige oppdateringer.

EVE Online har tidligere slitt med et par barnesykdommer, på lik linje med andre MMORPG-titler. Nå har det i det siste sett ut til å stabilisere seg, og vi ser ikke bort fra at EVE Online kan friste flere spillere verden over i framtiden. For tiden er det rundt ti tusen spillere logget på i samme universet hver kveld.

Siste fra forsiden