Evil Genius

Nå kan du sette de forbryterske egenskapene dine på prøve, i den nylanserte demoen av Evil Genius.

I Elixir Studios sitt Evil Genius får du rollen som en ond mesterhjerne med skremmende planer. Her får du bygge og drive din egen hemmelige forbryterbase i stil med de mange fantasifulle basene vi har sett i James Bond-serien og parodier som Austin Powers. Når temaet er såpass spesielt som i Evil Genius sier det seg selv at spillet ikke er helt uten humor, spesielt i forhold til de mange og fantasifulle måtene du kan straffe de inkompetente arbeiderne dine på.

I bunn og grunn er Evil Genious et basebyggingsspill i stil med Mucky Foot sitt suverene Startopia og Bullfrog sine populære Dungeon Keeper-spill. Du må bygge basen din, hyre håndtlangere, sørge for at økonomien holder, forsvare deg mot heltemodige agenter og bygge et supervåpen som du kan bruke til å presse verdenssamfunnet for millioner.

Den nylanserte demoen starter med en øvingsdel og lar deg teste de grunnleggende konseptene i dette spillet. Dermed ligger alt til rette for en underholdende kveld eller to i skoene til en liten og fet versjon av Dr. Evil. Demoen er på litt under 200 MB, og du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden