Fakta om Oblivion

På det offisielle forumet til The Elder Scrolls IV: Oblivion har en rekke brukere gått sammen om å liste opp bekreftet informasjon om spillet.

Det fjerde spillet i The Elder Scrolls-serien ser ut til å kunne bli et av tidenes største rollespill, og derfor er det naturlig nok knyttet enorme forventninger til spillet. Nå har en gruppe tilhengere på det offisielle forumet gått sammen om å lage en liste hvor de skriver opp ting som er bekreftet inkludert i spillet, samt enkelte viktige ting som det er klart at ikke vil dukke opp i Oblivion.

Om du suger opp all tilgjengelig informasjon om spillet, er nok sjansene store for at du vet mesteparten av det som listes opp fra før. Men hvis du ikke har hatt tid til å lese alle sniktittene, intervjuene og nyhetene om spillet, representerer denne listen en god mulighet for å finne ut hva du kan forvente deg av Oblivion.

Den for øyeblikket nyeste versjonen av listen kan du finne her. Vær oppmerksom på at tråder stenges etter 200 poster i Oblivion-forumet, så om du leser denne artikkelen lang tid etter at den ble publisert, kan det godt være tråden vi linker til ikke inneholder den nyeste versjonen av listen, etter som den kontinuerlig er under utvikling.

Du skal forresten ikke se bort i fra at det kommer mer stoff om The Elder Scrolls IV: Oblivion på Gamer.no i løpet av den nærmeste tiden (noen av journalistene våre har nemlig testet spillet på X05-messen i Amsterdam).

Siste fra forsiden