Fallout 4 VR skal vises frem på årets E3-messe

Skal gi deg hakeslipp, ifølge Bethesda.

Jonas Magerøy/Gamer.no

Vi meldte forrige måned at Bethesda har gjort store fremskritt med VR-versjonen av Fallout 4, og nå ser det heldigvis ut til at det ikke er lenge til vi får se resultatene av det møysommelige arbeidet. Som blant andre Gamespot melder har Bethesda nemlig bekreftet at spillet skal vises frem på årets E3-messe.

Det var studioets markedsføringssjef Pete Hines som bekreftet opplysningen i et intervju med YouTube-kanalen HipHop Gamer nylig.

For å pirre nysgjerrigheten ytterligere kunne Hines også opplyse om at Fallout 4 i VR blir en «utrolig» opplevelse som vil gi folk hakeslipp, eller «blow your mind», for å benytte originalspråk-formuleringen.

Bethesda

Har kommet langt i arbeidet

VR-utgaven av Fallout 4 ble kjent allerede i juni 2016, og forrige måned kom det en oppdatering fra Bethesdas sjefprodusent Todd Howard som indikerer at studioet allerede har kommet svært langt i arbeidet.

– Fallout går strålende. Det er mye arbeid som gjenstår, men det er superspennende. Vi lager hele spillet (i VR, journ.anm.). Du kan spille det fra start til slutt nå, og hele greia fungerer skikkelig når det gjelder grensesnitt og allting, uttalte Howard til nettstedet Glixel i februar.

Ifølge sjefsprodusenten er Fallout 4 velegnet for VR, blant annet på grunn av Pip-Boyen, som var enkel å integrere. V.A.T.S-systemet, som gjør at du kan skru ned farten og sikte mot bestemte kroppsdeler på fiendene, skal visstnok også fungere meget godt i VR.

Bethesda eksperimentere visstnok med flere ulike tilnærminger til hvordan man beveger seg rundt i spillverdenen, blant annet en teleporteringsløsning. Hvordan det hele blir seende ut finner vi altså ut på E3-messen, som avholdes fra 13. til 15. juni i Los Angeles.

Bethesda inviterer nå til testing av Quake Champions »

Siste fra forsiden