Fantasy Wars

Her er en demo av det turbaserte strategispillet Fantasy Wars.

Fantasy Wars er et turbasert strategispill med rollespillelementer. Handlingen er lagt til en fantasiverden full av alver, orker, dverger, gobliner og mennesker. Ugraum, en stor orkehøvding, har fått menneskeheten i vrangstrupen, og samler en horde av undermålere for å invadere menneskenes land.

HEX-basert strategi i Fantasy Wars

Dermed må du bygge opp en hær, og lede denne i kamp mot fienden. Samtidig må du finne magiske gjenstander, oppgradere enhetene dine og studere magiske formularer. Spillet kommer med over 70 typer enheter, og utviklerne lover en mengde taktiske muligheter. Spillet får også flerspiller (over nettet, LAN eller på samme maskin).

Den nylanserte demoen lar deg teste to av spillets oppdrag. Disse heter Conquest of Goblins og Freiburg's Destiny. Førstnevnte gir deg kontroll over en gruppe orker, mens det siste oppdraget lar deg styre menneskenes hær i et forsøk på å hevne angrepet på byen Freiburg. Demoen er på 355 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Fantasy Wars kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden