Far Cry: Instincts til arkadehallene

Global VR har kunngjort at de vil lage et arkadespill basert på Far Cry: Instincts. I tillegg ser det ut til at Crysis kommer til konsoll.

Global VR er et selskap som spesialiserer seg på å lage spill for arkadehallene, og de har lansert en hel rekke arkadespill basert på kjente franchiser fra hjemmespillverdenen. Nå er det klart at de vil lage et spill basert på Far Cry Instincts, og de lover at det nye spillet vil gi spillerne en involverende spillopplevelse ikke mulig i konsollversjonene.

Arkadespillet kommer med en HD-monitor og et svært avansert surround-anlegg, og har i tillegg en helt ny historie. Dette er ikke første gangen et stort skytespill får en arkadeversjon - japanske Taito har for eksempel laget en avansert arkadeversjon av Half-Life 2.

Crytek jobber for tiden iherdig med et nytt førstepersons skytespill som på mange måter virker som en slags oppfølger til Far Cry. Det nye spillet heter som kjent Crysis (Crytek eier ikke rettighetene til Far Cry-franchisen), og ser allerede rimelig vanvittig ut. Nå forteller det nyeste nummeret av GameInformer at spillet kommer til PS3 og Xbox 360 i tillegg til PC.

Med tanke på at Crysis utgis av EA (som foretrekker å gi spillene sine ut på så mange plattformer som mulig), kommer ikke dette som noen spesielt stor overraskelse. Det er ikke klart hvilke forskjeller det blir mellom PC-versjonen og konsollversjonene.

Siste fra forsiden