Far Cry Instincts til Xbox 360?

I følge Game Informer kommer Far Cry: Instincts i forbedret utgave til Xbox 360. Dessuten har det dukket opp en beta-oppgradering til Far Cry på PC.

Far Cry Instincts ser temmelig flott ut, spesielt med tanke på maskinvaren det kjører på, men nå kan det bli enda penere. Det amerikanske bladet Game Informer sier nemlig at de har fått bekreftet at spillet kommer til Xbox 360, i en forbedret utgave.

Far Cry Instincts på Xbox

Den nye utgaven kommer med nye oppdrag, og sannsynligvis også forbedret grafikk. Hva mer vi eventuelt får se i Far Cry Instincts for Xbox 360, må vi nok vente med å finne ut til Ubisoft kommer med en offisiell kunngjøring av tittelen.

I mellomtiden kan vi fortelle at det har lekket ut en ny oppdatering til Far Cry på PC. Denne legger til funksjoner som HDR-lyssetting, og gjør det allerede temmelig lekre spillet enda lekrere. Men vær varsom - CryTek forteller at oppdateringen ikke er ferdigtestet, og at den ikke støttes av verken dem eller Ubisoft.

Dessuten advarer de folk mot å installere den, etter som den kan "ødelegge Far Cry-installasjonen på ukjente måter". Derfor er det nok lurt å holde seg til versjon 1.33 inntil videre, og håpe at det ikke tar lang tid før det kommer en offisiell versjon av 1.4.

Siste fra forsiden