Far Cry (versjon 1.1)

Crytek har allerede gitt ut den første oppdateringen til Far Cry, og denne fikser blant annet en stygg bug i flerspiller.

Et problem mange som ønsker å spille Far Cry i flerspiller har fått er at de blir sparket fra servere rett etter at de kommer inn. Det viser seg at det er Far Cry sitt antijuksesystem som har blitt ødelagt av kopibeskyttelsen (som ble lagt til etter at utviklingen av spillet var ferdig), noe som fører til at hvis du prøver å kople deg opp mot en server i en annen region vil du rett og slett bli anklaget for å være en "cheater" og deretter bli sparket.

Dette er kanskje det største problemet som denne oppdateringen fikser, men i tillegg erstatter den Far Cry sitt innebygde antijuksesystem med det velkjente og rimelig vellykkede Punkbuster-systemet (men du kan fortsatt bruke det om du ønsker). Dessuten legger denne oppdateringen til støtte for All Seeing Eye, og gjør en rekke andre forbedringer og optimaliseringer for flerspiller.

Oppdateringen fikser også en rekke småting i enspillerdelen, og legger dessuten til en funksjon som tillater deg å skru på og av våpensikte (det vil si at du slipper å holde høyre museknapp inne). Dessuten fikses og optimaliseres enkelte aspekter ved grafikkmotoren.

Oppdateringen er på 26 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden