Far Cry

Overskriften sier alt. Far Cry-demoen er endelig tilgjengelig for nedlasting.

Det er lenge siden PC-miljøet har gledet seg så mye til en enkelt demo, og nå som den er her føles det nesten uvirkelig. Etter at omtrent alt av skytespill har blitt forsinket, forsinket og atter forsinket er det et svært godt tegn at demoen til Far Cry nå er ute.

Etter å ha sett filmer, studert skjermbilder og lest rapporter kan nå alle med god internettilkopling og en maskin som takler spillet selv oppleve hvordan Far Cry kommer til å arte seg. Er grafikken så god som den ser ut til å være på skjermbildene? Fungerer den såkalt revolusjonerende kunstige intelligensen, og får spilleren virkelig så mye frihet som utviklerne skryter av? Det er bare en måte å få svar på disse spørsmålene.

Far Cry-demoen er stor - nesten 500 MB - og den er selvfølgelig svært populær. Dette betyr fulle servere og vanskelige forhold for nedlasting fra de store nettstedene. Derfor kommer vi til å holde oss oppdatert i løpet av dagen, og legge til nye verter til listen under etter hvert som demoen spres utover nettet.

Mens du laster ned demoen kan du lese vår tidligere dekning av spillet fra lenkene under. Far Cry skal etter planen utgis 25. mars, og demoen kan du laste ned her:

Siste fra forsiden