Far Cry

Nå er det ikke lenge til Far Cry er i butikkene. For å gjøre den siste ventingen litt lettere for de som gleder seg til dette lekre skytespillet har Ubisoft gitt ut to nye videoer fra gameplayet i spillet.

Den første videoen er på 16 MB og varer i omtrent to og et halvt minutt. Hovedfokus i denne er på de ulike kjøretøyene i Far Cry. Spillet foregår som kjent på ganske store kart, og ofte blir det litt lange avstander å gå, så muligheten til å sette seg bak rattet i en HMMV eller buggy kommer godt med.

I tillegg til de to overnevnte kjøretøyene får du mulighet til å kjøre gummibåt og motorbåt med påmontert maskingevær og rakettkaster. I tillegg kan du fly hangglider eller kjøre gaffeltruck og en pansret lastebil. Gamer.no tester fullversjonen av spillet i skrivende stund, og vi kan bekrefte at de ulike fremkomstmidlene er like morsomme og tilfredsstillende å kjøre som denne filmsekvensen tyder på.

Den andre videoen er på 15 MB og fokuserer på den kunstige intelligensen til leiesoldatene du må kjempe mot i løpet av spillet. Her får du se hvordan de samarbeider og hvordan de følger ordre fra kommandantene sine.

Kjøretøy-videoen:

AI-videoen:

Siste fra forsiden